Een greep uit onze projecten 

Project

Project

Beschrijving Uitbouw hoekwoning, inclusief verbouwing en renovatie gehele begane grond.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In overleg met de eigenaren hebben wij een plan van aanpak opgesteld. Wij hebben een begroting opgemaakt en zijn op basis daarvan gestart met de bouwwerkzaamheden. Wij zijn gedurende de bouw het eerste aanspreekpunt geweest voor zowel de opdrachtgever als de onderaannemers.

Project

Project

Beschrijving Renovatie hal eerste verdieping.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken Wij hebben alle deuren vervangen, de muren zijn voorzien van nieuw stukwerk en al het houtwerk is door ons opnieuw geschilderd. Verder hebben wij de gehele eerste verdieping voorzien van een nieuwe laminaatvloer en zijn er bijpassende plinten gemonteerd.

Project

Project

Beschrijving Realisatie trapgat en vervaardigen nieuwe trap.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken De zolder was enkel te bereiken met een vlizotrap, wij hebben een sparing gemaakt in de zoldervloer en vervolgens een handgemaakte trap gemonteerd. Het bestaande vlizoluik is verwijderd en de vloer is ter plaatse door ons dichtgezet en vervolgens afgegipst. Het stukwerk hebben wij in opdracht door derden laten uitvoeren.

Project

Project

Beschrijving Ontwerp en vervaardiging loungeset van steigerhout.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In overleg met de opdrachtgever hebben wij een loungeset van gebruikt steigerhout ontworpen en vervaardigd.

Project

Project

Beschrijving Montage van een nieuwe keuken

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken Wij zijn verantwoordelijk geweest voor de montage van een nieuwe keuken. Wij hebben daarbij alle werkzaamheden verricht, van het verplaatsen van de leidingen en afvoeren tot en met het betegelen van de achterwanden en het aanbrengen van een nieuwe vloer.

Project

Project

Beschrijving Laminaatvloer vervangen.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken De gehele eerste etage is voorzien van een nieuwe laminaatvloer (ca. 110m2) met bijpassende hoge plinten.

Project

Project

Beschrijving Verwijderen schoorsteen in verband met lekkageproblemen.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In opdracht van de eigenaren van de woning hebben wij de schoorsteen verwijderd, het dakbeschot en voetlood waar nodig hersteld en vervolgens nieuwe dakpannen gelegd op de plaats van de oude schoorsteen.

Project

Project

Beschrijving Schuifwandsysteem

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In Hilversum hebben wij deze inbouwkast met schuifdeuren gemonteerd.

Project

Project

Beschrijving Ontwerp, vervaardiging en realisatie van een overkapping aan een monumentale boerderij.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken Wij zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp, de vervaardiging en realisatie van de overkapping. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de bouwstijl van de boerderij en daarom hebben wij meerdere vakwerkspanten in de overkapping verwerkt.

Project

Project

Beschrijving Ontwerp en vervaardiging dressoir.

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In overleg met de opdrachtgever hebben wij een dressoir van gebruikt steigerhout ontworpen en vervaardigd. Het dressoir is voorzien van paneeldeuren die passend zijn bij de rest van het interieur van de woning.

Project

Project

Beschrijving Loungecorner

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In overleg met de opdrachtgever hebben wij een loungecorner ontworpen die plaats biedt voor een jacuzzi. Wij hebben alle werkzaamheden in eigen beheer verricht; metselwerk, wanden, dak, bestrating en het realiseren van een extra deuropening zodat de loungecorner vanuit de woning te bereiken is.

Project

Project

Beschrijving Gevelvernieuwing

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken Wij hebben het bovenste deel van de gevel voorzien van een houten betimmering, verder is er een overstek gerealiseerd en zijn er nieuwe boeidelen aangebracht. Het schilderwerk hebben wij in opdracht door derden laten uitvoeren.

Project

Project

Beschrijving Keuken montage

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken In Sint Oedenrode hebben wij deze landelijke keuken gemonteerd, de keukenvloer is opnieuw betegeld en het plafond is voorzien van nieuw stukwerk.

Beschrijving Schuifwandsysteem zolderetage

Taak Gerrits Bouw & Timmerwerken Onder de schuine kap van deze zolderetage hebben wij aan beide kanten een schuifwandsysteem gerealiseerd.