Diensten

Groen bouwen

Duurzame bouwmaterialen is iets waar GB&T graag met de klant voor kiest.

Wist u dat schapenwol een uitstekende isolatiewaarde heeft en is damp- en vochtregulerend.
Daarnaast een belangrijk voordeel, schapenwol is brandwerend en zelf dovend.

Bamboe kan toegepast worden op verschillende manieren in een bouwproject maar kan ook als detaillering worden gebruikt.
Het is een sterk, duurzaam en ecologisch product omdat het snel groeit. Wel 5 keer sneller als een gemiddelde boom.
We kunnen het gebruiken in bepaalde constructies of trappen.

Vraag ons naar alle mogelijkheden en samen bouwen we groen.

Neem contact op

Nieuwbouw

Nieuwbouwplannen? Of het nu gaat om een woning, een garage of misschien een bedrijfslocatie, wij zijn uw partner en nemen alle zorgen voor u uit handen. Vanaf de initiatieffase tot en met de eindoplevering zijn wij uw aanspreekpunt en zorgen er met passie en kwaliteit voor dat uw bouwplannen geheel volgens de gemaakte afspraken worden gerealiseerd.

Neem contact op

Verbouw

Bij een aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfslocatie valt of staat alles met een goede voorbereiding. Wij staan u bij in het gehele traject en zorgen er door middel van efficiënte begroting en een strakke planning voor dat uw project volgens de gemaakte afspraken wordt afgerond.

Neem contact op

Onderhoud

Een lekkende schoorsteen, een dak dat aan vervanging toe is of verouderd voegwerk, allemaal zaken waar u als eigenaar van een woning of bedrijfspand mee te maken kunt krijgen. Waar begint u, wat kost het en welke mogelijkheden zijn er om uw wensen te vertalen naar een concreet plan? Wij hebben jarenlange ervaring in alle soorten renovaties, kleinschalig maar ook grootschalig. Een strakke planning is essentieel bij een renovatie omdat “wonen en werken” vaak gewoon door moeten kunnen gaan. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit en zijn uw aanspreekpunt tijdens het totale proces.

Ontdek onze projecten

Renovatie

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw vastgoed naar de nu geldende normen en maatstaven. Van het plaatsen van een dakkapel tot en met het vervangen van kozijnen of het monteren van een nieuwe keuken bent u bij ons aan het goede adres.

Neem contact op

Timmerwerken

Ook voor nieuwe deuren, een tuinhuis of overkapping, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden en staan dan ook garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Neem contact op

Vastgoed beheer

Technisch vastgoedbeheer
Beheer van vastgoedobjecten, groot- of kleinschalig is direct bepalend voor de onderhoudskosten. Een gefundeerd onderhoudsplan zal deze kosten transparant maken en aanzienlijk verminderen. Om een dergelijk plan te op te stellen en actueel te houden, zal het vastgoed periodiek geïnspecteerd moeten worden.

Storingsdienst vastgoed.

Een storing wordt door de huurder rechtstreeks bij GB&T gemeld. Dit kan 24/7 via de mail of telefonisch.

Wij maken op dat moment voor u eerst een aantal schiftingen.

 • Is het spoed?
 • Kunnen we de huurder van advies voorzien? (Denk bijvoorbeeld hierbij aan ‘check de ketel druk’)
 • Is deze melding kosten huurder of verhuurder?
 • Nu er duidelijk is wat er mogelijk aan de hand is wordt de verhuurder ingelicht.
 • Indien nodig wordt de melding uitgezet naar de desbetreffende partij en proberen wij altijd die zelfde week nog het probleem op te lossen.
 • We geven u op voorhand de kosten door.
 • In het vastgoed dossier wordt alles gedocumenteerd, verrichte werkzaamheden en foto’s. Dit storingsformulier ontvangt u van ons op de mail.

Op dit moment heeft Gerrits Bouw & Timmerwerken BV in het beheer & onderhoud:

Vijf woningen en een appartementencomplex in Eindhoven, een luxe eengezinswoning in Weert en een Herenhuis in Middelburg

We werken met een vast team van specialisten.

 • Loodgieters
 • Stukadoors
 • Metselaars
 • Elektriciens
 • Voegers
 • Tegelzetters
 • Dakdekkers

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!