Over ons

Gerrits Bouw en Timmerwerken BV

 

Het gezelligste bouwbedrijf van Brabant.

Al ruim 20 jaar ervaring in het beheer & onderhoud van vastgoed.
Sinds 2017 werkt GB&T met een hecht team aan specialisten om u geheel te ontzorgen tijdens uw renovatieproject. Heeft u de wens een eigen woning te bouwen of uw zakelijk vastgoed te transformeren? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij begeleiden u van vergunning traject tot oplevering!

Erkend leerbedrijf

Gerrits Bouw & Timmerwerken heeft er plezier in om het vak door te geven.
Om de werkwijze, inzicht en kennis over te dragen aan anderen zodat de ambachtelijk timmer- en bouwkunst bewaard blijft.  

Gerrits Bouw & Timmerwerken toonde deze verantwoordelijkheid door zich te bekwamen in leidinggeven en jonge mensen het vak te leren. Want straks vormen zij het fundament van deze bedrijfstak.

Neem contact op

De Helpende hamer.

Het is ons afgelopen jaren nog duidelijker geworden dat we voor elkaar moeten zorgen. We worden geconfronteerd met hoge prijzen in de supermarkt, ziektekosten en energierekening.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?!

Gerrits Bouw & Timmerwerken biedt voor gezinnen die niet over de financiële middelen beschikken, De Helpende Hamer.
Heeft u losse plinten, piepende keukenkastjes of moet het kinderkamertje wat opgeknapt?
Neem contact met ons op en wellicht bieden wij u De Helpende Hamer.

Neem contact op

Ontmoet ons team

Willem

Eigenaar

Marieke

Manager Marketing en Sales

marieke@gerrits-bouw.nl

Over ons

Willem heeft een jarenlange achtergrond in de bouw. Na zijn studie timmerman is hij gaan werken als interieurbouwer/meubelmaker. Als snel kwam hij erachter dat er meer ambities in hem zaten en haalde de opleiding Bouwkunde en Makelaardij.

Als projectleider in de Benelux Retailconcepten leverde hij projecten ‘Turn Key’ op aan zijn opdrachtgevers. Hierbij werden strakke planningen gehanteerd en hield Willem alle ballen hoog zonder dat de hoge kwaliteit eisen in het geding kwamen. Nu staat hij vaak mee op de bouw met zijn team omdat hij de hamer niet helemaal kan missen.

Marieke, zijn vrouw heeft toen de kinderen nog kleiner waren, jarenlang in de zorg gewerkt. Nu sinds 7 jaar staan man en vrouw samen aan het roer van GB&T. Hoe fijn is dat! Er een echt familiebedrijf van te maken.

GB&T is een integer bedrijf met een Christelijke identiteit. We gaan pas weg als de klant tevreden is en denken graag in oplossingen.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!