DIENSTEN

NIEUWBOUW

Nieuwbouwplannen? Of het nu gaat om een woning, een garage of misschien een bedrijfslocatie, wij zijn uw partner en nemen alle zorgen voor u uit handen. Vanaf de initiatieffase tot en met de eindoplevering zijn wij uw aanspreekpunt en zorgen er met passie en kwaliteit voor dat uw bouwplannen geheel volgens de gemaakte afspraken worden gerealiseerd.

VERBOUW

Bij een aanbouw of verbouw van uw woning of bedrijfslocatie valt of staat alles met een goede voorbereiding. Wij staan u bij in het gehele traject en zorgen er door middel van efficiënte begroting en een strakke planning voor dat uw project volgens de gemaakte afspraken wordt afgerond.

ONDERHOUD

Een lekkende schoorsteen, een dak dat aan vervanging toe is of verouderd voegwerk, allemaal zaken waar u als eigenaar van een woning of bedrijfspand mee te maken kunt krijgen. Waar begint u, wat kost het en welke mogelijkheden zijn er om uw wensen te vertalen naar een concreet plan? Wij hebben jarenlange ervaring in alle soorten renovaties, kleinschalig maar ook grootschalig. Een strakke planning is essentieel bij een renovatie omdat “wonen en werken” vaak gewoon door moeten kunnen gaan. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit en zijn uw aanspreekpunt tijdens het totale proces.

RENOVATIE

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw vastgoed naar de nu geldende normen en maatstaven. Van het plaatsen van een dakkapel tot en met het vervangen van kozijnen of het monteren van een nieuwe keuken bent u bij ons aan het goede adres.

TIMMERWERKEN

Ook voor nieuwe deuren, een tuinhuis of overkapping, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden en staan dan ook garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

VASTGOED BEHEER

TECHNISCH VASTGOEDBEHEER
Beheer van vastgoedobjecten, groot- of kleinschalig is direct bepalend voor de onderhoudskosten. Een gefundeerd onderhoudsplan zal deze kosten transparant maken en aanzienlijk verminderen. Om een dergelijk plan te op te stellen en actueel te houden, zal het vastgoed periodiek geïnspecteerd moeten worden.
STORINGS DIENST
Vanwege de toenemende vraag hebben wij een eigen storingsdienst opgericht, door onze kennis vanuit het beheer en onderhoud wordt namelijk opgemerkt dat hier nog vele voordelen te behalen zijn.
Het belangrijkste aspect voor het plegen van jaarlijks onderhoud is natuurlijk het feit dat het op termijn kostenbesparend moet zijn.

Staan garant voor kwaliteit

DIENSTEN

Werken met een vast team van specialisten.

LOODGIETERS

We werken met ervaren loodgieters, maak uw wensen kenbaar, of het nu gaat om een verwarmingsinstallatie, airconditioning, keuken, wc of badkamer, wij voeren het voor u uit.

METSELAARS

Onze ervaren metselaars kunnen metselwerk naar wens voor u uitvoeren, heeft u specifieke wensen voor uw project maak deze aan ons kenbaar.

VOEGERS

Onze ervaren voegers kunnen metselwerk naar wens voor u voegen, heeft u specifieke wensen voor uw project maak deze aan ons kenbaar.

DAKDEKKERS

We werken met ervaren dakdekkers, maak uw wensen kenbaar, of het nu gaat om een plat dak, pannendak of wat voor dak ook, wij voeren de werkzaamheden voor u uit.

STUKADOORS

Voor de afwerking van ruimtes werken we samen met stukadoors, maak uw wensen kenbaar en ook dit voeren we voor u uit.

ELEKTRICIENS

Onze ervaren elektra installateurs leggen uw netwerk aan. Denk naast stroom ook aan schakelaars, internet, usb en andere aansluitingen die u wenst. Voor het wordt afgewerkt!

TEGELZETTERS

Onze ervaren tegelzetters kunnen uw tegelwerk verzorgen. Vloeren, wanden, woonkamer, hal, keuken, wc, badkamer, garage of in welke ruimte u maar tegelwerk wenst.

SCHILDERS

Voor schilderwerk, daarvoor kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we u van dienst van van de meest uiteenlopende schilder projecten.
Hoe kunnen we u van dienst zijn?